Hoe kan ik inloggen in SEN-app?

Om SEN-app te gebruiken, hoef je maar een keer in te loggen per apparaat waarop je SEN-app wilt gebruiken. Je kunt inloggen met een login e-mail of door Single Sign on te gebruiken.

Inloggen met een login e-mail

1. Ga naar https://mijn.sen-app.nl/. Vul je e-mailadres in dat bij ons bekend is.


Ben je een leerling/student dan is dit waarschijnlijk je school mailadres. Ben je een praktijkbegeleider/opleider dan is dit waarschijnlijk het e-mailadres van je werk.

Weet je het mailadres niet waarmee je in SEN-app in kunt loggen? Vraag het dan aan je docent, je leidinggevende of degene die namens jouw organisatie SEN-app beheert.


2. Klik op 'Verstuur login mail' en wacht je totdat je de melding ziet dat de login email is verzonden


3. Open nu je e-mail op het apparaat waarmee je wilt inloggen in SEN-app.

4. Je hebt een mailtje ontvangen van SEN-app. Klik op de link in de e-mail om deze te openen in je webbrowser. Je bent nu ingelogd in SEN-app. De volgende keer dat je naar https://mijn.sen-app.nl/ gaat, ben je automatisch ingelogd.

Inloggen met Single Sign On (SSO)

Gebruik maken van Single Sign On kan alleen als dit voor jouw school is geactiveerd.
1. Ga naar https://mijn.sen-app.nl/ en klip op de button Single Sign On.

2.  Klik op het vak Selecteer school en selecteer je school uit de lijst.
3. Klik op Inloggen met SSO. Je gaat nu naar de inlogpagina van je school. Als je daar bent ingelogd, wordt je teruggestuurd naar SEN-app.

Niet gelukt?
- Neem contact op met de docent of beheerder of je e-mailadres klopt.
- Moet je telkens opnieuw inloggen? Klik dan hier: Ik blijf niet ingelogd, hoe kan dat?
- Lukt het nog steeds niet? In het geval van het inloggen voor bedrijven en praktijkbegeleiders hebben we gezien dat er strenge spamfilters aanstaan waardoor mail zelfs niet in de persoonlijke spambox van de bedrijfsmailadressen komen. We raden u dan aan met de IT-afdeling van je bedrijf contact op te nemen.